22 de marš de 2016
22.03.2016
Futbol

Figueres serÓ la seu de la 15a Trobada de Jugadors del Barša

SerÓ el 18 de juny, estÓ oberta a tots els exjugadors del club blaugrana, tindrÓ un carÓcter festiu i inclourÓ partits de futbol a l'Estadi de Vilatenim

23.03.2016 | 12:03
Divendres va tenir lloc l┤assemblea de penyes de l┤empordÓ i catalunya nord

El Casino Menestral Figuerenc va ser l'escenari, el divendres passat, de l┤Assemblea de la Federació de Penyes Blaugranes de l┤Empordà i de la Catalunya Nord. L┤acte, que va comptar amb una trentena d┤assistents, va acabar amb un sopar en el mateix local.

D┤altra banda, el pròxim dia 18 de juny Figueres serà la seu de la 15a Trobada de Jugadors del Barça, organitzada per l┤Agrupació Barça Jugadors amb la col·laboració de la PB Alt Empordà, Almogàvers Empordà i l┤Ajuntament. La trobada, emmarcada en la 2a Setmana Barça Jugadors, està oberta a tots els exjugadors del club blaugrana, tindrà un caràcter festiu i inclourà partits de futbol a l┤Estadi de Vilatenim, activitats per als acompanyants i per a la mainada i un dinar de germanor.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook