Quart-Igualada, 63-46

Quart Germans cruz: Vila (8), Serra (6), Camós (4), Masllorens (5), Kanis (2) - cinc inicial - Puertas (2), Dos Santos (2), Bataller (11), Jiménez (13), Martorell (3), Lozano (5) i Juscafresa (2). 7 triples (2 Serra, 2 Jiménez, 2 Vila i Martorell). 10/11 tirs lliures. 37 rebots (Masllorens, 11). 12 faltes personals. Cap eliminat. Valoració: 66 (Bataller, 20). Igualada: Torras (4), Gual, Creus (4), Tejero (5), Camí (2) - cinc inicial- Moliner (2), Riu (12), Burges, Laguarda (3) i Del Hoyo (14). 6 triples (3 Riu, 2 Del Hoyo i Laguarda). 2/3 tirs lliures. 40 rebots (Tejero, 11). 14 falts personals. Cap eliminat. Valoració: 34 (Del Hoyo, 16).

P Parcials: 16-10, 29-23 (descans), 44-34 i 63-46 (f inal). A àrbitres: Rodríguez i Posse.

Incidències: 300 espectadors.

El Quart va consolidar ahir la seva segona posició a la Lliga EBA després de derrotar l'Igualada, en un notable actuació defensiva de l'equip d'Albert Brea, i d'aprofitar la derrota de dissabte del Mollet contra el Collblanc. Amb només 46 punts encaixats, el Quart va compensar contra l'Igualada el poc encert ofensiu que ve arrossegant des de fa setmanes per superar un rival que sempre va anar a remolc en el marcador (63-46).

Els gironins van començar dominant en el primer quart, però en el segon tres triples consecutius de Roger Riu van servir perquè els visitants, molt forts també en el rebot defensiu, es posessin a només un un punt en el marcador. Tot i això, l'alt nivell defensiu del Quart, destacant aquí la feina de David Puertas, li va permetre arribar al descans guanyant de sis punts un avantatge que es va anar fent gran a la segona meitat quan l'equip d'Albert Brea va arribar a guanyar per vint punt de diferència.

La setmana vinent el Quart té un partit clau a la pista del Collblanc, botxí dissabte del Mollet, que en cas de guanyar els deixaria ben encaminats per acabar la Lliga entre els tres primers.