L'Olot va tornar amb les mans buides de la seva visita a Elda, en un partit en què es va arribar amb un just 1-0 al descans, però que la reacció dels de Santi Castillejo al principi de la segona part, en la que van poder empatar mitjançant el capità Rojas, es va quedar sense premi, ja que Carlitos va sentenciar els garrotxins, deixant els tres punts a casa.

L'Eldenc va ser el que va començar a proposar futbol i de bon principi va prendre el control de la pilota, amb ganes d'enllestir ràpidament i, ben aviat, va tenir la primera oportunitat. En el minut 10 Vallho va haver de desviar, en última instància a córner, una pilota que havia quedat franca per al remat de Piquero. La resposta de l'Olot no es va fer esperar i, dos minuts més tard, Musa va aconseguir desfer-se de tres rivals i, tot sol davant el porter, va enviar la pilota al cos de Marcano. Aquesta va ser la més clara dels olotins a la primera part, mentre que la resta del joc va ser per als locals. Al 14, novament Piquero provava el porter garrotxí, que va reaccionar molt bé per refusar la pilota.

Piquero, el més incisiu dels locals en aquests primers compassos, va acabar d'afinar la punteria en el minut 21, quan va aconseguir batre, amb un xut a boca de canó, Wilfred, i va fer pujar l'1-0.

Amb el gol a favor l'Eldenc va donar la pilota a l'Olot, però els garrotxins no eren capaços de crear perill i no van poder xutar entre els tres pals. Els locals, veient la inoperància garrotxina, van anar tornant-se cada vegada més atrevits i Cañadas va prendre el relleu a Piquero, i es va convertir en l'home més perillós dels alacantins. Primer amb un xut de falta, al minut 30, i després amb una gran jugada que Rojas, en última instància, va aconseguir tallar a la frontal de l'àrea (m.32).

En el minut 37 Wilfred va aconseguir desviar un xut molt potent de Carlitos a córner, després d'una nova jugada de Cañadas, mentre que en la centrada següent, la rematada dels locals va tocar el travesser i va botar sobre la línia de gol, sense acabar d'entrar, en l'última ocasió clara de perill de la primera part.

L'esbroncada que devien rebre els jugadors al vestidor va servir per esperonar-los i van sortir a mossegar a la represa. Només tres minuts van trigar a reaccionar i Rojas rematava una pilota morta, després d'una sacada de còrner de Luismi, al fons de la xarxa del porter local.

A partir d'aquí el partit es va obrir, amb ocasions per part dels dos equips, amb molt domini pels garrotxins però sense sort de cara a porteria, però amb ganes de tornar a tastar el gol a la porteria de Marcano. Els locals, però, van saber aprofitar aquest pas endavant dels de Castillejo, que havien deixat forats al darrere i això ho va aprofitar el màxim golejador local, Carlitos, que marcava el seu onzè gol aquesta temporada.

Ara a l'Olot només li val la victòria la propera jornada, davant l'Olímpic de Xàtiva.