19 de març de 2016
19.03.2016

El MIC regularà l'accés a Montilivi amb invitacions

Les entrades gratuïtes per a la inauguració i els partits de dimecres estaran a disposició a l'Oficina de Turisme de la Rambla i a Fontajau

19.03.2016 | 06:30
La inauguració del MIC 2015 ara fa un any al Nou Estadi de Palamós.

Girona, amb les 9.300 localitats que ofereix Montilivi, és la gran novetat de l'edició d'aquest any del MIC. Assistir a la cerimònia d'obertura dimecres 23 al matí, o a les finals del diumenge, continuarà sent gratuït com sempre, però aquesta vegada, per regular l'accés de públic a l'estadi, s'ha decidit que caldrà disposar d'una invitació. L'Ajuntament n'ha fet arribar mig centenar a tots els clubs de futbol de la capital, el Girona se n'ha reservat 500, i el MIC en té 6.500 per a tots els equips participants, acompanyants i d'altres compromisos. El miler de localitats que resta estarà a disposició del públic en general, que podrà recollir la seva localitat, de franc, a partir de dilluns a l'Oficina de Turisme de la Rambla o al pavelló de Fontajau.
«No volem córrer riscos de cap mena i per això des del primer moment vam tenir clar que calia regular l'accés a l'estadi a través d'invitacions», reflexionava ahir la regidora d'Esports, Isabel Muradàs. D'aquesta manera va convidar tothom que estigui interessat a assistir a la inauguració de dimecres al matí (10.00) i als primers partits (Palamós-Vila-real, juvenil, 09.00; Girona-Barça, infantil, 11.00) a recollir una invitació. «Estaran disponibles a l'Oficina de Turisme de la Rambla i al pavelló de Fontajau dilluns a partir de les 9 del matí fins dimarts al vespre i també n'hi haurà, si encara no s'han esgotat, el mateix dimecres al matí a les taquilles de l'estadi a partir de les 8».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook