La tercera sessió d'entrenaments classificatoris del Gran Premi Commercial Bank de Qatar per als pilots de Moto2 ha deixat a Jonas Folger (Dynavolt Intact GP) a la pole position de la categoria intermèdia per a la carrera de diumenge, secundat en la llista de temps per Sam Lowes (Federal Oil Gresini Moto2) i Àlex Rins (Pàginas Amarillas HP 40).

En segona línia de graella partiran l'actual campió del món de Moto2 Johann Zarco (All Motorsport), Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) i Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP), ocupant la tercera Lorenzo Baldassarri (Forward Team) , Marcel Schrotter (AGR Team) i Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia). Des de la quarta sortiran Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia), Danny Kent (Leopard Racing) i Axel Pons (AGR Team).

La sessió s'iniciava amb la caiguda conjunta de Ratthapark Wilairot (Idemitsu Honda Team Àsia) i Luca Marini (Forward Team) al revolt 16.

Passats els primers minuts de la tanda, Lowes es posava primer amb 1'59.499, però era superat per Folger i el seu 1'59.052, que ja millorava el temps més ràpid de Lowes durant la FP3 de dissabte. Rins assumia la segona plaça pocs moments després i més tard patiria una caiguda en el revolt 2. Pasini seguiria el seu exemple en la 1 i gairebé al final de la sessió Baldassarri en la 2. Rins aconseguiria tornar a pista després de reparar la seva moto, però la seva aquesta fallava i el pilot no podia millorar el seu temps.

Entre la resta dels pilots espanyols, Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) finalitzava tretzè, Edgar Pons (Pàginas AmarillasHP 40) 17è, Luis Salom (Stop and Go Racing Team) 18º, Xavi Vierge (Tech 3 Racing ) 20 º, Julián Simón (QMMF Racing Team) 24º, Isaac Viñales (Tech 3 Racing) 27º i Efrén Vázquez (JPMoto Malaysia) 30º.

Després de la caiguda de Baldassarri a les corba 2 en els últims compassos de la sessió, transcendia que el pilot s'havia dislocat les dues espatlles. El pilot ha estat així declarat no apte per sortir en carrera el diumenge, tot i que aquest assegura trobar-se preparat per a això.

La cursa del Gran Premi Commercial Bank de Qatar de Moto2 començarà el diumenge 20 de març a les 19:20 hora local (GMT +3).