El Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga va col·locar, el cap de setmana passat, al voltant de 500 corredors i un miler de visitants en les cinc curses de muntanya de què constava l´Entre Castells, els recorreguts dels quals passaven pels castells medievals de Quermançó i de Sant Salvador de Verdera. A més de la kids, destinada per a la mainada amb distàncies de 300 km a 4 km, hi va haver proves per a tots els nivells i una fira paral·lela per conèixer l´esport i la zona.

El vencedor de la trail (24 km) va ser Sergi Bañeras, de l´equip Trailrunning Girona, que va completar el recorregut amb 2 hores i 29 minuts. El podi el van completar Carles Compaña i David Alsina. En noies, les més ràpides van ser Alba Segura, Cristina Vilarnau i Montse Rivera. Pel que fa a la cursa express (16 km), el podi de nois va estar format per Miquel Cruz -temps d´1 h i 16 m-, Raül Arguar i Hèctor Pérez, mentre que el de noies per Anna Puigbert, Raquel Bosch i Laura Plana. Per sota, a la prova esprint (8 km) els tres primers classificats van ser Pau Coll -36 minuts-, Ayoub Agrou i Joan Hornos -en masculí- i Laura Pou, Anna Pastor i Mireia Trias -en femení. A la prova vertical, de 2´5 km en pujada, Eduard Baquer va imposar-se per set segons de diferència a Xavi Llamas i Quim Costa.