Els jugadors del Club Pàdel Indoor Figueres Sergi Curto i Albert Faxedas es van proclamar, la setmana anterior, campions del provincial de Girona de primera categoria per segon any consecutiu. En una final disputada a les instal·lacions de l’X3 de Sant Gregori, el duet figuerenc va imposar-se a Aitor Garcia i Marc Geli, vigents campions del màster Gironí, per un ajustat 4/6, 6/3 i 7/5.

A destacar també l'actuació de la jugadora de l'Indoor Figueres Maria Subirà, que amb només 15 anys va disputar les semifinals del torneig.

Curto explicava, després d'aquest nou èxit, que "ha estat un campionat increïble, estem molt contents perquè cada any és més difícil guanyar, ja que els més joves venen amb moltes ganes i molt nivell, però a nosaltres encara ens queda corda. Estem molt contents de guanyar a una parella tan forta com són Marc Geli i Aitor Garcia, que entrenen i competeixen cada dia, i amb l’afegit que la competició es jugava al seu Club. Tant l’Albert com jo volem dedicar la victòria a tota la nostra gent del Club Pàdel Indoor Figueres que sempre estan amb nosaltres”.