Jornada important per als interessos dels conjunts gironins a Tercera Divisió, sobretot per al Palamós i, en menor mesura, per a Figueres i Peralada. Els de Joan Mármol visiten el camp del Júpiter (12.00), mentre que els d'Eduardo Vílchez es desplacen al camp del Terrassa (17.00) i els d'Arnau Sala rebran al Municipal el Cerdanyola (17.00).

Els que més urgències tenen són els palamosins, que van caure de manera inesperada la passada jornada al camp del Morell (1-0) i necessiten refer-se del cop sumant els tres punts a la Verneda i, d'aquesta manera, allunyar-se de la zona baixa de la taula i no crear-se problemes. Segons Mármol, la clau per fer un bon partit a la Verneda i tornar cap a Palamós amb els tres punts a la butxaca passa per "ser forts, intensos, valents, dominar moltes facetes del joc i, sobretot, materialitzar les ocasions de gol, perquè ho estem acusant al llarg de la temporada". Mármol tindrà les baixes de Pastor (sancionat) i Sebas (lesionat).

De la seva banda, el Figueres visita l'Olímpic de Terrassa amb la voluntat de sumar el tercer triomf de la temporada, però per aconseguir-ho Vílchez creu que "haurem de tenir encert a dalt. Els nois juguen bé, l'equip s'ha anat adaptant bé tota la temporada a les dificultats que sortien (en referència a les moltes baixes sofertes), però no hem estat molt lúcids de cara a porta i això ha estat un llast". Tot i que arribar a la zona de play off és molt complicat (són a onze punts del quart classificat, la Muntanyesa), pel cap del tècnic no hi passa cap altra cosa que la victòria. Per aconseguir-la, però, tindrà els dubtes de Chicho (ha estat amb grip tota la setmana), i de Quimo i Javi Revert, ja a la fase final de la seva recuperació.

Finalment, el Peralada buscarà fer-se fort al Municipal, davant el Cerdanyola, per tornar al camí de la victòria, camí que es va tallar la passada jornada al camp de la Muntanyesa. Els d'Arnau Sala, a més de la derrota, van pagar amb efectius la darrera sortida i, per al partit d'aquesta tarda, no podran jugar el porter Dani Lobato (va veure una vermella directa i el recurs no va prosperar), Albert Moñino (va veure dues grogues) ni Borja Garcia (compleix cicle de cinc targetes). Aquests sancionats s'afegeixen als lesionats Jaume Duran (malaltia), Murga i Joan Pons. De tota manera, l'esperança d'Arnau Sala és "fer-nos forts a casa", cosa que els permetria posar el colofó a la segona volta que estan fent, que els ha permès sortir de la zona baixa de la taula i situar-se en una posició més tranquil·la. Ara s'ha de rematar la feina.