L'actual campió d'Espanya, Daniel Alonso, amb el seu copilot Salvador Belzunces (Ford Sierra), va aconseguir imposar-se en el 64è Ral·li Costa Brava. Enguany aquesta prova s'estrena com a puntuable per al Campionat d'Europa FIA de Ral·lis Històrics, a més de ser-ho per als campionats d'Espanya i de Catalunya de velocitat. Els noruecs Valter Ch. Jensen i Eric Pedersen (Porsche Carrera) i els francesos Serge Cazaux i Vincent Clavier (Lancia Rally 307) van acabar de completar el podi.

Un total de 83 vehicles han participat en aquesta edició del Ral·li, 35 dels quals ho han fet en la prova de Velocitat, mentre que els 48 restants ho han fet en la de Regularitat. Tant en una com en l'altra s'han recorregut 582,69 quilòmetres, dels quals 175,31 han estat cronometrats en les dues modalitats. El Parc Tancat es va situar al passeig de la Copa, mentre que el centre d'operacions de la prova es va localitzar a l'Hotel Ultònia.

La prova ha estat organitzada per RallyClassics, ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Costa Brava-Pirineu de Girona, així com les federacions internacional, espanyola i catalana d'automobilisme, a més dels diferents col·laboradors tècnics, entre els quals Moritz, Seat, Hotels Ultònia i Blunik Racing.