La presència dels cotxes del «Rally Costa Brava» a l'aparcament de la Copa havia aixecat l'expectació de molts gironins en les hores prèvies a la sortida d'ahir a la tarda de la seixanta-quatrena edició d'un ral·li que s'ha convertit en la primera gran cita europea de clàssics, tant amb regularitat com en velocitat.

Els 83 participants, 35 en regularitat i 48 en velocitat, van començar una primera etapa bàsicament noctura amb dues passades pels trams dels Àngels (15,16 quilòmetres) i les Serres (8,09) per acabar tornant al parc tancat de la Copa poc abans de la mitjanit. En les dues modalitats de regularitat i de velocitat el ral·li es disputa amb les carreteres tancades.

Avui, a partir de les nou del matí, es disputa la jornada llarga del ral·li, amb tres passades pels trams d'Osor (12,21) i Cladells (14,16); i dues pel d'Espinelves-Collsaplana (24,85). En dues oportunitats els pilots del «Rally Costa Brava» es reagruparan a la zona de Domeny (un a tres quarts d'una del migdia i l'altre dos quarts de cinc de la tarda) mentre que l'arribada un altre cop al parc tancat de la Copa serà cap a tres quarts de vuit del vespre. En total els participants hauran fet 582,69 quilòmetres, dels quals 175,3 han estat en trams especials de velocitat ( un trenta per cent del total).

Els trofeus de les diferents categories del «Rally Costa Brava» es donaran a la nit en un sopar a l'Auditori de Girona.