10 de març de 2016
10.03.2016
Futbol

La Federació desestima el recurs del Peralada per l'expulsió de Lobato

Us detallem els jugadors que descansaran per sanció aquest cap de setmana

10.03.2016 | 10:56
Lobato portava sis partits seguits de titular

El Peralada és l'equip altempordanès que més baixes per sanció tindrà aquest diumenge per rebre el Cerdanyola del Vallès. Albert Moñino i Dani Lobato van ser expulsats al camp del Muntanyesa i Borja Garcia va rebre la cinquena targeta groga.

Malgrat que el club peraladenc havia presentat un recurs per l'expulsió de Lobato, a qui van ensenyar targeta vermella per provocar un penal, la Federació ho ha desestimat perquè considera que "la prova de vídeo no resulta suficient per deixar sense efecte la targeta vermella, ja que no s'acredita a través de la mateixa l'existència d'error material, tenint en compte que les regles del joc estableixen un conjunt de paràmetres que l'àrbitre ha de valorar per determinar l'existència d'ocasió manifesta de gol, que en aquest cas han estat considerats de forma afirmativa".

Així, el porter de Cadaqués haurà de deixar, després de sis partits consecutius com a titular, el seu lloc a Joan Ureña. A continuació us presentem el llistat de jugadors d'equips de l'Alt Empordà sancionats per aquesta jornada són els següents:

TERCERA DIVISIÓ
Albert Moñino, Dani Lobato i Borja Garcia (Peralada)

PRIMERA CATALANA
Joel Rama (la Jonquera)
Adrià Serra –2– (l'Escala)

TERCERA CATALANA
Richi Montoro (Agullana)

QUARTA CATALANA
Cristian Martínez (Llers)
Manel Perelló i Jordi Budi (Selvatans)
Juanan Gamez (Vila-sacra)

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook