El Peralada és l'equip altempordanès que més baixes per sanció tindrà aquest diumenge per rebre el Cerdanyola del Vallès. Albert Moñino i Dani Lobato van ser expulsats al camp del Muntanyesa i Borja Garcia va rebre la cinquena targeta groga.

Malgrat que el club peraladenc havia presentat un recurs per l'expulsió de Lobato, a qui van ensenyar targeta vermella per provocar un penal, la Federació ho ha desestimat perquè considera que "la prova de vídeo no resulta suficient per deixar sense efecte la targeta vermella, ja que no s'acredita a través de la mateixa l'existència d'error material, tenint en compte que les regles del joc estableixen un conjunt de paràmetres que l'àrbitre ha de valorar per determinar l'existència d'ocasió manifesta de gol, que en aquest cas han estat considerats de forma afirmativa".

Així, el porter de Cadaqués haurà de deixar, després de sis partits consecutius com a titular, el seu lloc a Joan Ureña. A continuació us presentem el llistat de jugadors d'equips de l'Alt Empordà sancionats per aquesta jornada són els següents:

TERCERA DIVISIÓ

Albert Moñino, Dani Lobato i Borja Garcia (Peralada)

PRIMERA CATALANA

Joel Rama (la Jonquera)

Adrià Serra -2- (l'Escala)

TERCERA CATALANA

Richi Montoro (Agullana)

QUARTA CATALANA

Cristian Martínez (Llers)

Manel Perelló i Jordi Budi (Selvatans)

Juanan Gamez (Vila-sacra)