Maregassa forta a Lliga Femenina 1. Ni Perfumerías Avenida ni la majoria de la resta d'equips de la competició, inclòs l'Uni Girona, han paït bé que el Conquero guanyés una Copa a la qual, només tres dies abans, semblava que hi arribaria sense cap de les seves jugadores importants, fartes de no cobrar. Aquella setmana, però, el Conquero es va moure bé amb la Federació Espanyola, que era la primera interessada a evitar una renúncia sonada pocs dies abans de la cita de Sant Sebastià, i les jugadores de l'equip de Huelva van cobrar directament de la FEB, que va executar l'aval dipositat pel Conquero a principi de temporada. Elonu, Caldwell i companyia van fer marxa enrere en la seva idea de no jugar la Copa: van anar a Sant Sebastià i van guanyar el títol contra un Perfumerias Avenida al qual encara no li ha passat l'enrabiada.

Les normes de la FEB són clares. Si un club executa els avals té 72 hores per reconstituir-los o, en cas de no fer-ho, pot ser exclòs de la Lliga. Des de la setmana després de la Copa, el gerent del Perfumerias Avenida, Carlos Méndez, intenta que la FEB expliqui per què va permetre al Conquero executar l'aval i si el Conquero ha tornat a avalar. El diàleg amb la FEB no ha arribat enlloc, però és evident que les andaluses es troben sense aval, i aquesta setmana Perfumerías Avenida, Uni Girona i vuit clubs més de la Lliga han demanat que s'obri un expedient al Conquero, d'acord amb l'article 50 del reglament disciplinari que pot acabar amb l'expulsió de la Lliga. Els únics equips que no han firmat la petició són Gran Canària, CREF, Añares Rioja i, lògicament, Conquero.

Des de Huelva es defensen assegurant que l'execució de l'aval el van demanar les jugadores i la FEB el va acceptar. El Conquero centra les seves crítiques en Carlos Méndez, del Perfumerías Avenida, contra qui volen «emprendre accions legals» assegurant que ha pactat amb agents per perjudicar-los posant com a exemple el fitxatge de la base María Asurmendi (ha passat del Conquero al Perfumerías).