La ventallonina Patricia Ayuste va participar, el cap de setmana passat, en el Campionat d’Espanya absolut de pista coberta de Madrid. La competidora del Lleida s’enfrontava a rivals més experimentades i tot i que es presentava amb bona forma no va poder accedir a les semifinals. Ayuste, de 20 anys i sorgida del planter del CA Figueres i CA Ventalló, havia quedat recentment ­sotscampiona de Catalunya i tercera d’Espanya en la categoria promesa en els 60 metres tanques.

A punts pels Campionats d'Espanya júnior i cadet

Per a l’Estatal absolut també tenia opcions de participar-hi en els 400 metres llisos la figuerenca Lluïsa Mitjà (Playas de Castellón), que sí que serà en el Campionat d’Espanya júnior el cap de setmana del 19 i 20 de març a Sabadell al costat de Llum Gardella (JA Sabadell). En aquesta prova hi seran dues atletes més de l’Alt Empordà que s’entrenen en el camp de Ventalló: l’escalenca Àfrica Radsma i la ventallonina Lydia Ayuste (Lleida).

A més, l’escalenca Aitana Radsma (Ventalló) serà aquest cap de setmana a Oviedo per disputar l’Estatal cadet.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.