Des que el novembre el figuerenc David Zurita va entrar a la banqueta del Ripoll que l'equip s'ha revolucionat de dalt a baix per mantenir la Tercera Catalana. Primer, va confiar amb un grapat de jugadors de l'Alt Empordà com Tibu, Leslie Wijesinghe, Diego Soria, Manel Camacho, Karim, Dani O. o Bruno, però més tard van arribar contrastats com Xavi Molas o Ivan Díaz. El darrer en incorporar-se al Ripoll ha estat el porter del Besalú Oriol Troyano, amb passat en el Peralada, però segurament en cauran més.

A finals de febrer La Xarxa informava que Raül Tamudo estava negociant el seu fitxatge amb el Ripoll i donarà una resposta la setmana que ve, a l'espera si s'acaba concretant la seva entrada per la direcció esportiva de l'Espanyol, el club on es va fer gran.

Ara bé, segons ha pogut saber L'Empordà a les últimes hores els ripollencs també han estat negociant l'arribada d'un altre jugador amb passat a Primera Divisió. Es tracta de Melli, conegut pel seu passat en el Betis i que ara estava jugant en el Neftchi Baku PFK d'Azerbaidjan. Juan Alberto Andreu Alvarado té 31 anys i també ha jugat a les lligues de Grècia, Moldàvia i Bèlgica, i podria desembarcar a terres gironines en els pròxims dies per l'amistat que té amb Zurita.