El Figueres tancarà aquest migdia a Vilatenim (12:30) una setmana amb tres partits davant el Granollers, un rival de la zona mitjana baixa de la classificació.

El conjunt d'Edu Vílchez arriba a l'enfrontament després de guanyar dimecres un important partit al camp del Santfeliuenc (2-3) i de perdre el passat cap de setmana a casa davant el Júpiter (1-2).

"A casa hem donat bona imatge tot i perdre alguns com el dia del Vilafranca o del Júpiter. Hem estat bé a nivell de joc". Les declaracions d'Edu Vílchez a la prèvia del partit contra el Granollers demostren que el joc de l'equip en els últims partits ha millorat i que aquest migdia "haurem de fer un gran partit" si volen superar a un rival que no passa pel seu millor moment però que "recupera jugadors importants".

"La victòria ens anirà molt bé", afirma Vílchez, i és que l'equip es troba actualment a mitja taula lluny de la zona de promoció d'ascens (a 11 punts) i del descens (a 10 punts). Javi Revert, Quimo i David Costa són les baixes confirmades per un Figueres que vol retrobar el camí de la victòria a Vilatenim.