Dimecres el primer equip del Barça d'handbol va aconseguir la seva enèsima victòria a la lliga Asobal amb un clar 26-36 a la pista del Guadalajara en un partit on Xavi Pascual va donar minuts a dos joves, Dani Dujshebaev i Aleix Gómez, que aquest vespre (20.00), només tres dies més tard, seran al «Blanc-i-verd» per enfrontar-se a un Bordils que sempre viu la visita del filial blaugrana com un partit especial. «Contra el Barça B no cal que res ens esperoni, és un derbi català i una festa al pavelló on sempre hi ha més gent atrets pel nom del rival; ens enfrontem contra jugadors que d'aquí a molt poc es guanyaran bé la vida jugant a handbol i tothom vol fer-hi un bon paper». A diferència del que passava fa algunes temporades, el Barça B no guanya tots els partits a Divisió d'Honor Plata, ocupa el cinquè lloc, amb un equip «molt jove, però amb gent que ha debutat a Champions, que aquest mateix dimecres jugava a l'Asobal, i que han format part de tota mena de seleccions per jugar Europeus i, fins i tot, algun mundial». A més de l'Aleix Gómez, un extrem dret que l'any passat va marcar el gol de la victòria blaugrana a Bordils en el darrer segon (28-29), i del primera línia Dani Dujshebaev, el fill petit de l'històric Talant Dujshebaev (el gran, Alex, juga al Vardar macedoní), Campos destaca l'únic veterà del Barça: «En Víctor Tremps ha jugat molts anys Asobal i és qui els dóna el punt de serenor en els partits».

Campos espera un partit vistós per als espectadors entre dos ?equips que «ens agrada jugar ràpid» en un duel on els seus jugadors tindran el repte d'aguantar el ritme contra un Barça «molt fort físicament perquè són jugadors que entrenen molt i a un nivell d'exigència des de fa anys». Normalment, però, el Bordils sempre els ha aconseguit plantar cara jugant de locals: derrota per la mínima ?l'any passat amb un gol agònic d'Aleix Gómez i empat fa dues temporades.

El partit contra el Barça B marca l'inici d'un moment clau del calendari per al Bordils, perquè els gironins han de jugar contra el filial blaugrana, Zarautz i Academia Octavio abans de l'aturada de la competició pel preolímpic. «Si sumen quatre d'aquests sis punts tindrem feta una bona part de la feina per aconseguir la permanència», analitza Campos.