Dos ral·lis en dues setmanes consecutives a la Costa Brava. Aquesta és la proposta dels organitzadors del Rally Costa Brava i del Rally Costa Brava Històric, que es van presentar ahir al migdia al Pont de Pedra de Girona i que es disputaran un l'11 i12 de març i l'altre entre el 17 i el 20 del mateix mes.

La ciutat de Girona serà protagonista en el Costa Brava, que està rebent inscripcions a molt bon ritme després que en la darrera edició comptés amb un centenar d'equips de quinze països diferents. La zona de La Copa, a tocar de la Devesa, acollirà el part tancat d'un ral·li que tindrà dotze especials repartits en dues etapes. Els trams dels Àngels (15,6 quilòmetres) i les Serres (8,09) seran els protagonistes del primer dia, amb dues passades per cadascú. Mentre que el segon dia hi haurà els trams d'Osor (12, 2), Sant Hilari-Espinelves (24,5) i Cladells (14,2) amb dues o tres passades a cada zona.

Pel que fa al Rally Costa Brava Històric, que començarà cinc dies després de la finalització del primer, amb Lloret com a punt neuràlgic però amb la sortida al Port Vell de Barcelona. La prova passa del mes d'octubre al març i el recorregut exacte no es desvelarà fins poc abans per afegir més dificultat. Les inscripcions per a aquest ral·li es tanquen el 14 de març.