04 de març de 2016
04.03.2016
Futbol

L'Escala fitxa l'argentí Spínola i perd el davanter Marc Feixas

Els costaners incorporen un davanter amb passat a la base del Boca Júniors i que prové de l'Hapoel de Jerusalem mentre que Feixas s'afegeix a Muniesa –apunten al Bescanó– en el capítol de baixes

04.03.2016 | 12:26
Spínola aportarà pólvora a l´Escala

L'Escala es troba en zona de descens a Segona Catalana i tot i que té la permanència a només un punt ha mogut fitxa als últims dies per capgirar la dinàmica negativa. En el capítol d'altes, aquesta setmana ha arribat un davanter argentí de 24 anys procedent de l'Hapoel de Jerusalem (Israel). Es tracta de Lionel Spínola, que ha jugat a l'Urquiza i a l'Atlético Argentino de Quilmes i, en la seva formació de la base, va passar pel planter del Boca Júniors i el Gimnasia i Esgrima La Plata.

L'entrada d'Spínola ha comportat la sortida de Marc Feixas i s'afegeix a Pep Muniesa en el capítol de baixes que ha patit el conjunt de Pitu Batlle en les últimes setmanes. Feixas i Muniesa és molt probable que acabin la temporada en el Bescanó, de Segona Catalana.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook