El Cabanes ha escollit el rosinc Napo Cayuela com a nou entrenador del primer equip masculí (Tercera Catalana) en detriment de Toni Ferrer, que va dimitir la setmana passada després dels incidents davant el Llançà. Qui va ser jugador d'un grapat d'equips i tècnic de l'Empuriabrava, Miapuesta Vilajuïga i Base Roses, entre d'altres, té la missió de treure l'equip de la zona de descens a Quarta Catalana.

Ferrer, que ha estat sancionat amb sis partits per donar una bufetada al tècnic ajudant del Llançà Lluís Moñino, va decidir fer un pas al costat "per no perjudicar la imatge de l'entitat". L'exjugador del mateix Cabanes i del Portbou Xavi Llombart havia agafat l'equip de manera provisional, debutant el dissabte passat al camp del Viladamat (1-1). Tot i l'entrada de Napo, Llombart seguirà en el cos tècnic de l'equip cabanenc.

El nou entrenador del Cabanes dirigirà aquest divendres al vespre el primer entrenament i debutarà el diumenge (16.30 h) davant un Cistella que també ha canviat l'entrenador a les últimes setmanes.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.