Messi, amb tres gols, ha liderat aquesta nit de dijous la golejada del Barça al camp del Rayo Vallecano en un matx en el qual el líder ha encadenat el seu cinquè partit consecutiu sense perdre.

Rakitic ha marcat el primer després d'un rebot (min 21) i encara no un minut després, Messi ha obert el seu compte particular (0-2). Al Rayo se li feia molt difícil frenar al Barça i la situació se li ha complicat encara més amb l'expulsió de Diego Llorente just abans del descans.

Amb un home més, els de Luis Enrique han dominat i Messi ha fet l'1-3 (min 52), però els locals pressionaven i també han tingut premi. Manucho ha fet l'1-3 al minut (min 56).

Altre cop una expulsió ha deixat tocat, ara sí de forma definitiva, al Rayo. En aquesta ocasió ha estat Iturra qui ha vist la vermella. Suárez ha fallat un pena, però Messi no ha perdonat 3 minuts després (71). I a les acaballes, Arda Turán s'ha estrenat aquesta temporada amb un gol de cap (1-5, min 85).