01 de març de 2016
01.03.2016
Atletisme escolar

El circuit comarcal de cros tanca amb un total de 1.795 participants

Publiquem els podis de la classificació general després de les proves de Castelló, Sant Pere Pescador, Ventalló, Peralada i Vilajuïga

01.03.2016 | 12:45
El circuit comarcal de cros tanca amb un total de 1.795 participants

Després de les proves de Castelló, Sant Pere Pescador, Ventalló i Peralada, el circuit comarcal de cros escolar va tancar el febrer passat a Vilajuïga, on es van proclamar els campions de la classificació general de cada categoria masculina i femenina, que van ser els següents:

Juvenils
Sergi Morales (Vilafant), Pau Batlle (CA Ventalló) i Anas Fakir (Sant Pere); i Mireia Amorós, Juncal Alonso i Núria Benet (Ramon Muntaner).

Cadets
Joan Hornos (Trailrunning Vilajuïga), Moussa Seck (Ventalló) i Yassin Zarki (CA Figueres); i Fernanda Dantas (Castello d´Empúries) i Astrid Mayné.

Infantils
Iu Jaume (Trailrunning Vilajuïga), Pep Bossa i Aiman Filali (CA Figueres); i Dounia Routbi, Bruna Gravalos i Gina Rosillo (CA Figueres).

Alevins
Aram Padullés (CA Ventalló), Mohamend Bouallala (Sant Pere) i Adrià Framis (Ventalló); i Lucía Cabezos (Santiago Ratés), Laia Ballesta i Judith Alemany (CA Ventalló).

Benjamins
Pep Coll (Santiago Ratés), Abdelhalek Lamriss (Sant Pere) i Manel Garcia (Les Mèlies); i Paula Puig (Les Mèlies), Laia Llagostera (Ventalló) i Aina Montes (Salvador Dalí).

Prebenjamins
Lucas Strahodinsky (Acadèmia de Roses), Sergi Rodriguez i Aniol Trias (Santiago Ratés); i Sònia Ferrer (Figueres), Ada Serrano (Cabanes) i Edurne Crespo (Sant Andreu).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook