Les atletes sorgides del CA Figueres i CA Ventalló van tornar a destacar a la jornada del cap de setmana passat en els Campionats de Catalunya de diferents categories. En el júnior, disputat a Sabadell, la figuerenca Lluïsa Mitjà (Playas de Castellón) es va proclamar sotscampiona en els 400 metres llisos, Lydia Ayuste (Lleida) també va ser segona en salt d’alçada i Àfrica Radsma (Lleida) tercera en 60 m. A la prova, també hi van ser Llum Gardella -quarta- i Layin Sey i Xavier Ghirardini -cinquens.

D’altra banda, en el de categoria cadet l’escalenca Aitana Radsma (Ventalló) va obtenir dues medalles: plata en salt d’alçada i bronze en els 60 m -en aquest campionat també hi eren Pep Bossa, Maria Sais i Adrià Clarós. A la prèvia del Campionat de Catalunya infantil, el CA Figueres va aportar-hi Boris Koppert, Julián Garcia -van classificar-s’hi- i Gerard Costa.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.