L'Olot va sumar un punt a casa davant l'Atlètic Balears en un partit marcat per l'estat del terreny de joc, negat per l'aiguat que va caure durant tot el cap de setmana. Xisco va avançar els balears a la primera meitat i Vallho, a la represa, va aconseguir l'empat en un partit en què l'Olot va tenir les millors ocasions.

Els primers minuts del partit van ser molt intensos. Els dos equips, condicionats pel mal estat del terreny de joc, van oferir un partit molt físic on l'efectivitat va marcar la diferència. Al minut 7, Sana va tenir la primera gran ocasió del partit però va estavellar la pilota al travesser després d'un servei de cantonada. L'Olot perdonava i el Balears colpejava primer. Xisco, al minut 15, va engaltar un xut molt potent i enverinat des de fora l'àrea per marcar un gran gol per l'escaire.

Galleda d'aigua freda per l'equip de Santi Castillejo, que va respondre amb dos bones oportunitats d'Héctor Simón. Al minut 23, magnífic llançament de falta del migcampista de l'Olot que va aturar el porter visitant amb una gran estirada. Poc després, el mateix jugador va etzibar una volea des de la frontal que va marxar fregant el pal. Les ocasions sí que eren per al conjunt olotí però, novament, l'efectivitat de cara a porteria marcava la diferència.

L'Atlètic Balears no va fer gairebé res més en atac i Wilfred vivia relativament tranquil esperant l'encert dels seus companys en atac, encara que el joc dificultava que Diego, Gato i Musa rebessin pilotes que es poguessin convertir en ocasions de gol.

A la represa, Castillejo va donar entrada a Uri Santos per Héctor, amb molèsties, per donar més presència en atac al conjunt olotí. No obstant, la primera gran ocasió va ser pels visitants, però Rubén va xutar al cos de Wilfred en una posició franca per marcar. L'Olot va agafar aleshores el control del partit i anava tancant de mica en mica els balears al seu camp. Luismi, amb un xut molt perillós, va fer lluir Vicenç, que va enviar la pilota a córner.

Un minut després, Vallho va recollir una pilota a l'interior de l'àrea per, amb l'esquerra i al primer toc, marcar a porteria buida el gol de l'empat. Merescut premi per al conjunt de la Garrotxa que, amb mitja hora per endavant, va intentar buscar la victòria tan necessària i desitjada des de fa setmanes.

L'aigua acumulada sobre la gespa seguia sent la gran protagonista i les ocasions de perill només podien arribar mitjançant centrades laterals o amb accions a pilota parada.

Al minut 68, Musa va rematar amb el cap una pilota centrada des del córner que va atrapar amb dificultats el porter visitant Vicenç i immediatament després, Chando la va tenir per al Balears, però el seu llançament a la mitja volta va sortir alt. Amb la substitució de Xisco, de l'Atlètic Balears, l'Olot va poder respirar amb més tranquil·litat en defensa però en atac no trobaven el camí per aconseguir el gol de la victòria. Ja al temps afegit, primer Uri, amb un xut forçat des del punt de penal i posteriorment Vallho, amb un cop de cap, van tenir les últimes ocasions del partit.

Es poden treure poques conclusions del nou Olot, a causa del partit tan condicionat pel terreny de joc. Això sí, segueixen en zona de descens i el proper cap de setmana visiten un rival directe com és el València Mestalla.