El Peralada visita el camp del Sabadell B amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica, la millor de la temporada, en què es troba l'equip d'Arnau Sala.

Després de guanyar els tres darrers partits, davant el Morell, el Manlleu i el Rubí, el conjunt xampanyer vol seguir amb la ratxa derrotant el filial del Sabadell al seu estadi, amb un Marc Mas que passa per un gran moment. No serà fàcil, ja que el conjunt arlequinat ocupa ara mateix la quarta posició i, tot i que encadena cinc jornades sense conèixer la victòria, ha ocupat les posicions més nobles de la categoria durant pràcticament totes les jornades de la temporada.

Arnau Sala, tècnic dels peraladencs, destaca que "serà un partit molt complicat", encara que "durant tota la temporada hem estat molt competitius fora de casa". El que tenen clar a Peralada és que assolir la permanència, que la poden tenir sis punts per sota si aconsegueixen superar el Sabadell, passa per "treure els partits a casa, que és on hem d'aconseguir els resultats".

El Sabadell, en ser un filial, "sempre és perillós". El partit es disputarà a les 5 de la tarda a Castellar del Vallès i Arnau Sala tindrà les baixes dels lesionats Joan Pons i Murga.