L'Olot i els seus aficionats esperen que el partit d'aquest migdia suposi un canvi de rumb per a l'equip. Amb l'arribada de Santi Castillejo a la banqueta, es preveu un equip que busqui ser pràctic i comenci a comptar els seus partits per victòries. Durant tota la setmana, el club i tots els seus aficionats s'han expressat per les xarxes socials per demostrar que l'equip tindrà crits incondicionals d'ànims per a un grup que necessita retrobar-se amb la victòria. Hi ha organitzat un esmorzar a la plaça Catalunya a les 10 del matí, per després fer una rua fins a l'estadi.

Esportivament parlant, l'equip arriba totalment mentalitzat de la importància d'aquest partit. Des de finals de novembre que no coneixen la victòria i guanyar avui suposaria fer el primer pas en el camí del nou Olot de Santi Castillejo. Aconseguir els resultats esperats és el gran objectiu del tècnic navarrès i davant l'Atlètic Balears té la primera gran final. Serà un partit, però, realment complicat. Tot i que segurament motivació no en faltarà, l'Olot ha de lluitar contra els mals resultats que el persegueixen. Castillejo tindrà a la seva disposició tots els jugadors menys Èric Reverter i Sergio Ortiz, tots dos lesionats. La resta de jugadors estan disponibles per al tècnic, que ha pogut treballar amb ells durant tota la setmana.

No tindran fàcil superar un rival que aspira a entrar en les places de promoció d'ascens. L'Atlètic Balears arriba a Olot amb ganes de ?seguir lluitant a les posicions altes de la categoria, ja que ocupa la vuitena posició amb 39 punts, a només tres punts del quart classificat, el Lleida Esportiu.

El conjunt balear compta amb jugadors experimentats com Chando, Malik, Casares o Fullana, que prometen guerra sobre l'estadi Municipal d'Olot. L'equip de Christian Ziege acumula tres partits sense conèixer la derrota, amb dues victòries, davant la Pobla de Mafumet i l'Espanyol B i un empat, el de la setmana passada a Son Malferit davant l'Hospitalet. Els jugadors i afició de l'Olot tenen marcat l'objectiu de guanyar el partit, que pot suposar un abans i un després en el camí dels garrotxins a la categoria.