El Barça ha completat davant el Sevilla una volta sencera al calendari sense conèixer la derrota. L'última desfeta dels de Luis Enrique a la Lliga havia estat a la primera volta a l'estadi Sánchez Pijzuán. Tot i les dificultats presentades pels andalusos (2-1), el Barça ha aconseguit l'objectiu i ha firmat una victòria que li permet seguir liderant la classificació còmodament. A més, l'equip blaugrana iguala el rècord històric que tenia el Madrid de Leo Beenhakker amb un total de 34 partits invicte.

La primera meitat del partit ha resultat emocionant i disputada. El Barça ha tingut el control però no ha dominat a les àrees i ha patit en les transicions ràpides del Sevilla. Els visitants han sorprès amb dos contracops que han fet mal a la defensa blaugrana. Vitolo ha avançat l'equip d'Unai Emery al minut 19 i els catalans s'han vist obligats a remar contra corrent.

El Barça no ha perdut els nervis i ha seguit jugant de la mateixa manera, control de l'esfèric i paciència per trobar l'espai definitiu. La igualada ha arribat a pilota parada. Messi, superlatiu en tot moment, ha enviat un míssil teledirigit al pal del porter que ha sorprès a Rico. Amb l'empat a un en el marcador, el domini blaugrana ha continuat, però el gol s'ha resistit.

A la segona meitat, el Barça ha tardat poc en consumar la remuntada. Gerard Pique ha aprofitat una assistència de Luis Suárez per mostrar la seva faceta de davanter centre una vegada més. El central blaugrana ha enviat l'esfèric al fons de la xarxa i ha avançat al Barça al minut 48.

El partit no s'ha acabat aquí. Tot i el domini clar i contundents dels catalans en el control de la pilota, el Sevilla ha esperat pacientment al darrera per sortir disparat al contracop. D'aquesta manera, Bravo ha tingut que fer parades de mèrit i l'afició congregada al Camp Nou ha patit fins a l'últim moment.

En els últims instants, amb el Sevilla bolcat a l'atac, la MSN ha tingut diversos contracops per matar el partit. El trident no ha estat encertat i ha tocat serrar les dents en defensa per negar l'empat als anadlusos i firmar una nova victòria que allunya encara més al Madrid i manté l'Atlético a 8 punts.