L'Sporting rep l'Espanyol en una lluita per posar terra pel mig respecte a les posicions de descens i a la qual arriben amb baixes importants pels dos bàndols. L'equip de Gijón no pot comptar amb el central Bernardo per lesió ni amb el migcampista Sergio Álvarez per acumulació de targetes mentre que el conjunt català perd la seva principal referència ofensiva Felipe Caicedo. Els dos entrenadors, Abelardo a l'Sporting i Galca a l'Espanyol, també recuperen futbolistes importants com són, en el cas dels de Gijón, la del davanter Tonny Sanabria, el seu màxim golejador, mentre que en el català torna Hernán Pérez.

L'Espanyol va trencar la seva mala dinàmica la setmana passada contra el Deportivo, a Cornellà-el Prat. Aquesta victòria va canviar l'ànim del vestidor i ara els futbolistes estan decidits a confirmar la seva reacció en terres asturianes.

El tècnic no pensa canviar una aposta que ha resultat d'èxit. Així, l'Espanyol mantindrà un futbol més directe, amb la porteria a zero com a prioritat.