Al Narcís Sala va acabar ahir un partit que va començar el diumenge 17 de gener i gairebé un mes després va posar el seu punt i final. Com era previsible, el marcador d'empat a un gol no es va moure, tot i que van ser aproximadament 9 minuts els que es van jugar al barri de Sant Andreu. Pràcticament, el minipartit no va donar opcions a cap dels dos conjunts d'acostar-se a la porteria de cap dels dos equips:?ni a la quatribarrada defensada per Segovia, ni tampoc a la palamosina de Francesc Bayona. Potser pel fet de jugar a casa, l'empenta i les aproximacions van ser més dels locals però en cap moment es va produir cap situació compromesa per al capità del degà.

tenint en compte que diumenge passat es va imposar al derbi per 1-0 davant el Figueres. Amb aquest botí, l'equip del Baix Empordà puja un esglaó i se situa setzè a la classificació amb 29 punts al seu favor. Dissabte vinent, els de Joan Mármol visitaran la Bòbila de Gavà per mesurar-se a un equip que és a les portes del play-off d'ascens. Un duel que no podrà jugar Oriol Ayala, sancionat amb un partit.

El patiment de Mármol

Un cop acabat el matx, el tècnic Joan Mármol va declarar que «hem jugat 8 minuts molt complicats, suficients per haver-me deixat afònic. Guanyar 4 punts en 4 dies és fantàstic perquè ens allunyem un xic més del la zona calenta».