Els fets ocorreguts aquest diumenge durant el partit Cabanes-Llançà de Tercera Catalana, amb una presumpta agressió a l'auxiliar dels visitants Lluís Moñino, ha motivat un dur comunicat de condemna i rebuig a la violència en el món de l'esport per part del CE Llançà. El document fet públic per art dels llançanens explica que "aquest diumenge, 21 de febrer de 2016, durant un partit de 3era Catalana entre U.E.Cabanes i C.E.Llançà, es va viure un dels fets més desagradables de la història moderna del nostre Club. Lluís Moñino és agredit de forma salvatge, premeditada i covarda. En aquests moments entrenador del Llançà es troba en observació mèdica després d'haver estat hospitalitzat d'urgències per ferides de gravetat".

"Des del Club Esportiu Llançà volem condemnar, denunciar i fer una crida a totes aquelles persones que estimen l´esport: Som plenament conscients que després d´aquest 21F ja res tornarà a ser el mateix. Molts tenim una sensació molt propera a la por. Fins quan tot això? Qui ens garanteix que no tornarà a passar quelcom semblant? Qui ens garanteix que l´odi no predominarà una propera banqueta? Estem segurs portant els nostres nens a veure allò que més els agrada?

Abans dels partits podem fer totes les campanyes d'antiviolència que calgui, i aixecarem les banderes que calgui, però no podem mirar a un altre costat quan succeeixen fets com els de diumenge. No podem permetre que l'ètica esportiva es converteixi en hipocresia davant fets com els d´ahir. Cal que tots els Clubs reflexionem, siguem responsables i conscients dels individus que ens representen. Hem de col·laborar i ajudar-nos per eradicar aquests personatges que embruten el nostre esport preferit, i per descomptat no permetre que gent d´aquest tarannà torni a trepitjar mai més unes instal·lacions esportives com si no hagués passat res. Justificar allò injustificable només ens converteix en còmplices de la barbàrie.

Predicarem i no ens cansarem de fer-ho. Prou violència, sisplau! Condemnarem i no ens cansarem de fer-ho. Estarem al costat del nostre entrenador i no ens cansarem de ser-hi. Cal remarcar que durant les últimes tres temporades que forma part del nostre Club no ha rebut ni una sola amonestació, i durant la seva trajectòria esportiva ha estat sempre un exemple per a molts. Per aquest motiu, cada una de les puntades que va rebre és un cop a la moral de tots nosaltres. Cada puntada contra l´ull, el pòmul, el cap, eren puntades que rebia un pare, un avi, un amic, un professor, un entrenador, en Lluís Moñino€ ningú es mereix ser tractat així, ningú.

Tanmateix volem deixar constància que ni l´entitat U.E.Cabanes, ni els seus directius, ni la seva afició té res a veure en tot aquest afer. Aprofitem també per agraïr les mostres de suport i l´interès de tots per la salut d´en Lluís.

El Club Esportiu Llançà està commocionat i expressa la seva tristor, impotència i desitja amb totes les seves forces una bona i ràpida recuperació. Al mateix temps, dona suport màxim a la família i amics, que pateixen moments molt durs".