L'Arsenal va empatar ahir a l'Emirates contra el Hull City (0-0), equip de la Segona Divisió Anglesa, en un partit corresponent a la FA Cup que s'haurà de tornar a jugar mitjançant el famós terme 'replay'.

De fet, el conjunt londinenc ja estava pendent del partit de dimarts de Lliga de Campions contra el Barça. L'entrenador francès de l'Arsenal, Arsène Wenger, va deixar fora de l'onze titular jugadors tan imprescindibles per a l'equip com Giroud, Alexis Sánchez, Ozil, Cazorla, Bellerín o Oxlade-Chamberlain.

L'Arsenal va dominar el partit contra el Hull City però, ni amb l'entrada d'alguns d'aquests titulars ja avançada la segona meitat, va ser capaç de guanyar el partit corresponent a la ronda de vuitens de final. Entre partit i partit de Lliga de Campions contra el Barça, Arsenal i Hull hauran de repetir el partit aquest cop al KC Stadium.

La falta de punteria va ser clau perquè els de Londres no ?gua?nyessin el partit. Cert és que van jugar homes menys habituals però, si volen mantenir opcions per passar l'eliminatòria de Champions contra el Barça, hauran d'estar més encertats de cara a porteria.

Després de caure eliminat pel conjunt català en els dos precedents més immediats a la màxima competició europea, l'Arsenal es vol encomanar a l'esperit de jugadors que no hi eren en les últimes temporades, com Giroud, Alexis o l'exmadridista Mesut Ozil per donar la sorpresa i accedir als quarts de final.

Tant el Barça com l'Arsenal, doncs, després de disputar ahir dissabte els seus respectius partits, ja pensen només a preparar el primer assalt dels vuitens de la Lliga de Campions, que es jugarà aquest proper dimarts (20.45), a l'Emirates Stadium de Londres.