Les gimnastes del Salt Gimnàstic Club van obtenir molt bons resultats en la primera fase de Base i Via Olímpica en la Copa Catalana celebrada a Vic el passat cap de setmana.

En la categoria Via Olímpica: Marina González (N9) es va classificar en tercera posició i l'Aida València (N6) va obtenir la primera.

En la categoria Base: Jana Guardiola i Tanit Oller (4G) plata i bronze respectivament; Paula Verdú (N3G) medalla d'or; Noah Rebollar (N2G) bronze; Jana Faixó i Carlota Serrano (N1) plata i bronze respectivament. I per equips, les gimnastes de N1: Jana Faixó, Carlota Serrano, Ashley Blancada i Júlia Ramonet; les de N4G: Tanit Oller, Jana Guardiola, Andrea Chavarria i Clàudia València i les de N2G Noah Rebollar, Norah Alonso, Marina Vilarrubí i Carla Manzaneda primeres classificades.

Les gimnastes inscrites a Base van ser 266 mentre que a les diverses categories de Via Olímpica van competir 58 gimnastes.