Els resums dels partits de bàsquet de l'última jornada amb representació altempordanesa són els següents:

2A CAT - L'Escala 76-63 Vic 2. El sènior A de l’Escala continua en estat de gràcia i és cada cop més a prop de la promoció d’ascens a Primera. El partit davant el Vic va començar bé per als d’Albert Clopés, després va complicar-se en el tercer quart, però un gran últim quart amb quatre triples va decantar la balança per a l’Escala.

L’Escala: Esponellà (3), Capella (6), Sergi Company (9), Danés (9), Adrià Usan (6), Alonso (5), Ignasi Quintana (15), Adrià Cantenys (21), Dorca (1), Litus Martini (1) i Martin. Triples: 6 (Capella 2, Usan, Quintana, Danés i Company). Tirs lliures: 16/30. Faltes: 27. Parcials: 19/12, 37/29, 48/48 i 76/63.

3A CAT - Cellera 71-75 Grifeu. El Grifeu manté la quarta posició després del triomf ajustat a la Cellera en un partit en què es va presentar amb sis sèniors i un reforç del sots-25. El partit va ser igualat i dur en tot moment i es va decantar en els darrers atacs.

3A CAT - Vilafant 71-60 Adepaf. El derbi comarcal de la jornada entre Vilafant i Adepaf es va tornar a decantar per als nois de Ful de Alcaraz i Bru Rovira, en un duel amb una part per a cada equip. Els nois de Jordi Marull van marxar amb quatre punts d’avantatge al descans, però van fallar alguns contraatacs i, en el segon tram, el Vilafant va sortir més concentrat. Els 13 punts consecutius del vilafantenc Adrià Verdaguer van acabar sent clau.

Vilafant: Quintana, Vicente, Nebot, Pere, Brun, Sergi, Capel, Sajet, Adrià, Castillo, Gerard i Àxel.

Adepaf: Porras, G. Sanz, Punset, Mckechnie, Coderch, A. Sanz, M. Garriga, Cardona, Balot, Ruano, D. Garriga, E. Casanova i E. Casellas.

Parcials: 12-16, 19-19, 23-8 i 17-17.

3A TERR. - L'Escala B 47-63 Fontcoberta. L’Escala B va caure davant el Fontcoberta en un partit marcat per les nombroses baixes. Els tècnics Goran Minic i Xavi Falgarona tenien a disposició set jugadors, un dels quals de categoria inferior.

3A TERR. - Castelló 58-76 Sant Feliu. Davant el segon classificat, el Sant Feliu, el Bàsquet Castelló de Jordi Sánchez va oferir una bona imatge, sobretot en el primer quart (24-12), però va perdre. Els castellonins van lluitar fins al final liderats per Aleix Malirach, que va tenir una valoració de +37.

3A TERR. - Vilablareix B 65-61 Escolàpies. En un partit clau de la zona baixa, l’Escolàpies va perdre a la pista del Vilablareix B en un partit marcat per la igualtat. Les pèrdues de pilota i alguns errors sota els taulells a la recta final van condemnar els figuerencs.

2A CAT F. - Joventut Badalona 57-40 Roses. El Roses femení va perdre el doble compromís que tenia el cap de setmana passat i se situa en dotzena posició a Segona Catalana. El dissabte, les noies de Cape van cedir a la pista del Joventut de Badalona (57-40) i l’endemà, davant la visita del Premià, en un partit ajornat per Carnaval, tampoc es van mostrar encertades (42-50).

3A CAT F. - Sant Feliu 45-83 Vilafant. El Vilafant de Pepe Socorro i Marçal Mallart es va refer de les dues derrotes seguides i continua tercer després de guanyar el cuer Sant Feliu en un partit plàcid.

Vilafant: Paula, Laia C., Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Ruth, Gio, Laia S. i Carme.

3A CAT F. - Fornells 41-61 Adepaf. L’Adepaf va guanyar a Fornells en un partit on va sortir molt concentrat i des de l’inici va imposar un ritme alt amb una forta pressió defensiva, fet que provocava que les locals no juguessin còmodes i perdessin moltes pilotes.

Adepaf: Malirach (1), Pujol (8), Ramos, Rivero (18), Quintero, Peré (13), Puig (10), Sirbikyte (4), Rebollo (7). Parcials: 10-19, 9-16, 9-13 i 13-13.

3A CAT F. - Salt B 47-48 L’Escala. A la pista del Salt B, l’Escala femení es va retrobar amb el triomf i es manté en la vuitena posició.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.