El grup 30 de Quarta Catalana va deixant algunes conclusions després de cinc mesos de competició. L’Empuriabrava-Castelló és l’equip més fiable del grup, però per darrere el segueix un Sant Miquel de Fluvià regular -obtenen l’ascens, directe, els dos primers classificats. Per contra, el Portbou s’ha desinflat i per darrere ve un Lladó embalat.

El líder del grup, entrenat per Albert Albert, va demostrar davant el Llers (7-0) perquè és l’equip més golejador i el menys golejat. En el debut a sota els pals de Jordi Olivet, que prové del Sant Pere i competirà amb Vicens Turró per un lloc després de l’adéu de Boque, els costaners van jugar a plaer amb gols inclosos dels seus homés més encertats, Eloi Güell i Andreu Donat.

L’Armentera sorprèn a casa

A quatre punts de distància l’Empuriabrava-Castelló té el Sant Miquel, amb el qual es veurà les cares per Sant Jordi. Els nois que dirigeix Narcís Barquero es va refer de l’ensurt davant el Vila-sacra amb una victòria incontestable davant el Selvatans (7-1). Els fluvianencs tenen quatre punts de coixí perquè el Portbou va encadenar la segona derrota ­seguida dissabte a l’Armentera (2-1).

El canvi de tècnic funciona en un Lladó que fitxa

Amb el canvi d’entrenador, el Lladó ha recuperat l’esperança per ascendir a Tercera Catalana. Quique Beltrán va agafar l’equip ara fa un mes i ha guanyat els quatre partits que ha dirigit, el darrer dels quals amb més patiment del previst al camp del cuer Vila-sacra (0-1). Amb l’exentrenador del Besalú, Navata, Llançà i FE Figueres a les seves files, els lladonencs s’han col·locat a només quatre punts de l’ascens.

El Sant Miquel és el seu rival a batre i, precisament, serà l’equip amb el qual s’enfrontarà aquest diumenge a casa (12 h). Des que Quique va fitxar, el Lladó ha incorporat Gerard Martí, que la temporada passada va jugar al Navata, i ha perdut Antoane Garcia (Agullana).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.