16 de febrer de 2016
16.02.2016
Tennis taula

Assalt altempordanès en el Torneig Estatal de Valladolid

Entre aquest divendres i diumenge, un total de 16 palistes del Tramuntana (11), l'Escala (3) i Bàscara (2) pugnaran per pujar al podi

16.02.2016 | 10:40
Part de l´equip del Tramuntana que serà a Valladolid

Tramuntana, CER l´Escala i Bàscara aporten un total de setze palistes aquest cap de setmana a Valladolid per disputar el Torneig Estatal. Aquest torneig, que es disputa entre aquest divendres dia 19 i el diumenge dia 21, és clau per escalar posicions en el rànquing estatal i classificar-se per al Campionat d´Espanya que tindrà lloc al juny a Blanes, que agafarà el relleu d´Antequera (Màlaga).

El Tramuntana serà, de nou, el club de la zona que aportarà més competidors al Pisuerga, un total d´11, amb el record dels podis que van aconseguir l´any passat el veterà Jaume Muntada i l´aleshores benjamina Jana Riera. També hi seran Joan Sues, Antonio Oña, Sabrina Takenouchi, Jordi Saguer, Miqueleta Balanzó , Sergi Grau, Clàudia Pérez, Linda E. Thomson i Mercè Puig.

Per la seva part, el CER l´Escala comptarà de nou amb el seu doble més letal en alevins, Iker González-Norbert Tauler, que gaudiran d´un tercer acompa­nyant, Pedro Navarro, vingut de Granada. Qui també s´ha reforçat en el mercat d´hivern per als campionats estatals és el CTT Bàscara, amb el fitxatge de la benjamina Míriam Parente, procedent del Ripollet i que amb l´entrenador Uri Hurtós acompanyarà Abril Vidal, el darrer valor del club fluvianenc.

La bascarenca Sáenz, amb el Santa Eulàlia balear

En el Torneig Estatal també hi participarà en sots-23 la palista de Bàscara Mariona Sáenz, que aquesta temporada vesteix els colors del Santa Eulàlia balear. Sáenz va jugar el curs passat al Vic, de Superdivisió, i enguany competeix a Divisió d´Honor amb un conjunt que va segon i opta a l´ascens. Tot i competir amb els eivissencs, Sáenz es prepara en el club del seu poble, el CTT Bàscara. A Valladolid, també hi serà l´ex del Tramuntana Adrià Pommier, que ara juga a l´equip infantil de l´Olías del Rey de Toledo.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook