L’Escala es troba amb els mateixos punts que el Farners, el primer equip que baixaria a Segona Catalana, però diumenge passat va demostrar que vendrà molt cara la seva pell (0-0). La visita del Vilassar de Mar, colíder del grup que ara és primer en solitari, era una autèntica prova de foc per als de Pitu Batlle, que se’n van sortir.

Sense Ribas i el rival, amb Manga

Amb el mal gust de l’última derrota contra el cuer Molletenc, l’Escala va mostrar la seva cara més sòlida davant un equip que té un exjugador de Segona A, Alberto Manga, i un dels homes amb més gol del grup, Masip. Els escalencs, sense el sancionat Pau Ribas, que tornarà aquest diumenge al camp del Vic, va gaudir de les ocasions més clares de les botes de Teixi.

La Jonquera es queda sense lideratge per la derrota a Avià

Després de tres victòries consecutives i olorar el lideratge, la Jonquera va posar el fre dissabte passat al camp de l’Avià. Els nois d’Axel Vizuete van sortir intensos, però els locals van ser els que es van avançar en el marcador.

Tot i que una rematada d’Ivan Ruiz establia la igualada a la segona part, la Jonquera va encaixar el gol de la derrota a tres minuts per acabar. En cas de triomf, els fronterers s’haurien situat líders en solitari de Primera Catalana, però ara baixen a la setena posició.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.