Els jugadors del Barça, i més concretament el trident, no paren de somriure. Després d'una primera meitat complicada, el futbol de somni ha tornat al Camp Nou. Messi, Neymar i Suárez s'ho han passat bé amb jugades inversemblants que han sentenciat el partit i han acabat amb la resistència del Celta.

El conjunt gallec s'ha presentat al Camp Nou per intentar repetir la gesta de la temporada passada, quan va emportar-se la victòria per la mínima. Tot i les múltiples baixes del conjunt de Berizzo, un cop més, el Celta ha oposat resistència i no ha posat les coses fàcils als blaugranes.

A la primera meitat el Barça s'ha vist sorprès per la pressió avançada proposada pels gallecs. Claudio Bravo ha aparegut per salvar al Barça amb una bona aturada. Fins que ha arribat el de sempre. Leo Messi ha obert la llauna amb un falta col·locada amb precisió a l'escaire de la porteria de Sergio Álvarez.

Quan tot semblava encarat, Jordi Alba ha comès un penal tan clar com ingenu sobre Guidetti. El davanter del Celta no ha fallat i ha col·locat l'empat al marcador. El partit ha arribat a la mitja part amb empat a un en el marcador.

A la segona meitat tot ha canviat. El cansament ha fet que el Celta baixes la seva pressió i els davanters del Barça es pugessin lluir. Luis Suárez ha fet el 2-1 al minut 59 després de rematar una passada subtil de Leo Messi. Després d'uns minuts d'incertesa, on el Celta ha tingut un parell d'ocasions, al 75, Luis Suárez ha culminat una gran jugada de Neymar i Messi per segellar la victòria.

Si no n'hi havia hagut prou amb les dues obres mestres anteriors, al minut 84 ha arribat una acció per la història. L'àrbitre ha xiulat un penal a favor del Barça i Leo Messi ha emulat a Johan Cruyff. L'astre argentí no ha xutat el penal, sinó que ha realitzat una passada curta a Luis Suárez, que ha entrat a l'àrea ràpidament i ha anotat el gol. Neymar i Ivan Rakitic, amb dues definicions per sobre del porter, han completat una golejada que manté al FC Barcelona com a líder de la primera divisió.