La igualtat que mostrava la taula no es va veure a la pista i el Lloret va passar, com una piconadora, per sobre del SHUM de Maçanet en el derbi gironí de l'OkLliga. Els lloretencs, que encadenaven tres partits consecutius sense conèixer la victòria, van aconseguir ressorgir gràcies a un triomf davant el SHUM, que ja havia caigut golejat en la passada jornada a la pista del Liceo (7-3). Els de Manel Barceló van voler anar ràpid per feina i, al primer minut de joc, Marc Grau ja va aconseguir avançar-los al marcador. Aquest domini es va fer més palès quan, al minut 7 el mateix Marc Grau repetia i feia pujar el 0-2. Aquí va arribar una tímida reacció maçanetenca i, al minut següent, va aconseguir retallar distàncies gràcies a un gol de Lluís Ferrer.

El partit es va refredar i es va anar igualant, tot i que just abans del descans Xavier Crespo va aconseguir l'1-3.

A la represa el SHUM va tenir un penal per tornar a acostar-se, però el va errar i el Lloret, en el tram final, es va mostrar molt més encertat davant un rival que poca cosa podia fer per aturar l'embranzida dels de Manel Castelló que, amb tres gols més de Crespo i un de Xavi Sulé de falta directa, va aconseguir una golejada històrica per tancar el derbi gironí.