El FC?Barcelona jugarà la final de la Copa del Rei després de complir amb empat el tràmit que suposava el partit de tornada a Mestalla davant el València, un cop el 7-0 de l'anada deixava en anecdòtic el duel d'ahir a la nit. El duel va servir perquè Luis Enrique fes proves i donés minuts a gent del planter com Samper, Cámara o Kaptoum, autor del gol de l'empat. A?més a més, el tècnic asturià va ampliar la seva llegenda en superar el rècord de Guardiola del 2011 i arribar als 29 partits invicte.

El partit va arrencar tan desangelat com les grades de Mestalla. Els dos equips, plens de suplents i jugadors dels filials, no van ser capaços d'imposar cap ritme al xoc. Tan sols les accions de Sergi Roberto al mig del camp del Barcelona van permetre veure una mica de creativitat en el joc. El conjunt de Luis Enrique jugava molt còmode, tot i que li faltava fluïdesa en els metres finals, on tan sols va crear perill en accions personals de Munir, Sandro o Rakitic. Amb el pas dels minuts, el València va començar a tenir un major contacte amb la pilota, tot i que l'únic argument ofensiu que va trobar va ser en la societat entre Piatti i Negredo. A l'equador del primer acte, una bona combinació entre tots dos va acabar amb una passada de la mort de Piatti cap a Mina, però Mathieu es va avançar a la rematada d'aquest i va evitar el gol.

El València buscava fer-li mal a la contra al Barcelona.?Finalment va aconseguir en una passada a l'espai a Negredo que, davant la indolència de la defensa blaugrana, es plantés sol davant Ter Stegen. El punta va tenir la fortuna que la pilota, després del rebuig, li va quedar davant i va marcar a plaer. En els minuts finals del primer temps, el Barça va poder empatar en una jugada d'estratègia que va rematar de cap Munir i el València va posar la rèplica en una rematada del central Santos, després d'un servei de córner que va tancar la primera meitat.

A la represa, el València va posar un punt més d'intensitat i va disposar de dues bones oportunitats per ampliar la seva renda, però sense èxit. A mesura que va avançar el partit va anar perdent força i el Barcelona es va fer amb el comandament del joc, imposant el ritme que més li convenia. Els canvis en els dos equips van despertar alguna cosa el duel en els minuts finals i van permetre el Barcelona empatar en la primera pilota que va tocar el recent entrat. al terreny de joc Kaptoum, que va igualar un partit insuls i sense història.