Nainougma Coulibaly tenia previst viatjar aquest matí cap al centre de França, on demà l'Spar Citylift Girona juga a la pista del Bourges el seu darrer partit de la fase de grups de l'Eurolliga en una cita que pot obrir a l'equip de Miguel Ángel Ortega jugar els quarts de final de l'Eurocup. La presència de Coulibaly a Bourges no es va confirmar fins ahir, quan la pivot es va entrenar amb la resta de l'equip i va assegurar que "es quedava a Girona", descartant així la possibilitat que s'havia obert a Sant Sebastià que deixés l'equip aquesta mateixa setmana aprofitant una clàusula de sortida del seu contracte. La decisió de la pivot de Mali va servir per ajornar el problema més imminent, anar a Bourges sense ella, Lucas i Carbó hauria deixat Ortega amb només set professionals per jugar a Bourges, però no desterra la complicada assimilació de Coulibaly a les exigències tàctiques i de cohesió de grup que imposa Miguel Ángel Ortega.

Ortega va començar entusiasmat amb l'arribada de Coulibaly, per la seva intensitat en el joc i la lluita pel rebot, però a poc a poc la pivot ha anat perdent la confiança d'Ortega penalitzada per les pèrdues de concentració i per la seva pobra fiabilitat tàctica. Tant en atac com en defensa. Fa setmanes, que el tècnic de l'Spar Citylift Girona opta per les dues lituanes, Lina Pikciute i Vita Kuktiene, com a joc interior per començar els partits. A Sant Sebastià, en la semifinal contra Perfumerías Avenida, Coulibaly va fer la cinquena falta a pocs minuts per acabar i en el tram final de partit l'Uni va tenir problemes per controlar el rebot ofensiu davant la força de Vanessa Gidden. Preguntat, posteriorment en la roda de premsa si sense aquesta cinquena falta de Coulibaly l'equip hauria tingut més opcions, Ortega va deixar anar: "I potser si ella no hagués jugat hauríem guanyat".

Nainougma Coulibaly va aterrar a Girona amb un contracte molt habitual a l'Uni: sou relativament baix però clàusula de sortida a favor de la jugadora, i del club, fins a una determinada data. En aquest cas és just quan s'acaba la fase de grups de l'Eurolliga i, per tant, Coulibaly encara podria jugar demà a Bourges i després deixar l'Uni per voluntat pròpia. La possible sortida de Coulibaly obligaria l'Uni a buscar una nova peça per a les vuit jornades de Lliga, més els probables play-off, atès que a Miguel Ángel Ortega només li quedarien tres jugadores interiors: Pikciute, Kuktiene i Spanou, que també juga minuts per fora.