La 27a edició del Cros de Vidreres acollia ahir el Campionat de Catalunya per equips de Cros Curt. A més la jornada també era la cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva després de 10 proves. La pluja va convertir la prova vidrerenca en una autèntica carrera de cros, amb un terreny ben mullat que dificultava encara més un circuit ple de giravolts.

En la cursa femenina, ahir, les noies podien fer equip amb atletes promesa, sènior i veteranes. Es va veure una cursa molt bona. Montse Mas (Barça) es va imposar en un disputadíssim final a les atletes del CA Manresa, Meritxell Soler i Aniria Mata. Per equips va ser el CA Manresa qui va assolir la millor puntuació per davant del Lleida UA i l'AA Catalunya, segones i terceres. Els atletes absoluts masculins havien de fer més 4 quilòmetres en circuit molt ràpid, que amb la pluja va oferir un molt bon espectacle.

Des del primer moment es va formar un grup capdavanter integrat per atletes del Barça, el Cornellà Atlètic, i La Sansi. Finalment va ser Ibrahim Ezzaydouny (Barça) qui va arribar primer a meta seguit pel seu company d'equip Ibrahim Chakir. Mohamed Ait Ben Aiss del Cornellà Atlètic va ser qui els va acompanyar al podi. A la classificació per equips el Rios Running Team ha assolit la primera posició, la segona ha estat per al CE Montornés i la tercera per la JA Sabadell. La Sansi va ser quart, amb Josep Lluís Blanco com a capità, que va arribar a meta a la sisena posició. Aquests equips es classifiquen així per al Campionat d'Espanya de Cros. A la classificació del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, on puntuen les millors actuacions dels atletes al llarg de les 10 jornades anteriors, es van imposar Hamid Kabouri i Anna Quílez (Lloret-la Selva).