La Quarta Catalana va ser una de les categories que més al dia es va posar aprofitant la jornada de descans i va deixar l’Empuriabrava-Castelló encara més líder del grup 30. Els d’Albert Albert es van desfer del Sant Llorenç de la Muga (3-0) i van aprofitar la derrota del seu immediat perseguidor, el Sant Miquel, que es va veure sorprès (0-4) per un cuer Vila-sacra que es va reforçar amb jugadors del seu filial.

L’Empuriabrava-Castelló té ara quatre punts de coixí i en el duel contra els muguencs va estrenar convocatòria Jordi Olivet -a la foto-, nou porter que prové del Sant Pere Pescador i que ve per ocupar la plaça de Boque, fitxat pel Base Roses. A Quarta mateix, el Lladó entra de ple en la lluita per pujar després de superar l’Armentera (1-2) i el Cadaqués és el nou cuer en cedir davant el Llers (1-2). A Tercera Catalana, l’únic duel que es va jugar va ser el Borrassà 0 Llançà 1.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.