Un autogol de David Navarro a la meitat del primer període i una diana al final de Luis Suárez han donat la victòria al FC Barcelona al Ciutat de València, en un partit en què l'equip català no ha trobat la manera de superar amb claredat a un rival, el Llevant, que ha competit de valent.

Fins a l'última jugada del xoc, en què ha arribat el 0-2, els valenciants han disposat d'oportunitats per igualar el matx. I això que els deu primers minuts del Barcelona han estat asfixiants per al Llevant, que no trobava la manera de sortir de la seva parcel·la davant les constants combinacions en atac de tot l'equip català. De fet, Bravo ha tocat la primera pilota al minut onze.

El Barça manava clarament i en una penetració per l'esquerra d'Iniesta i Jordi Alba, el centre del lateral ha topat amb l'esquena del central local David Navarro i ha entat a la porteria de Mariño.

En la represa, el plantejament defensiu del Llevant ha dificultat el joc del Barcelona que, tot i estar gairebé sempre a prop de l'àrea de Mariño, no trobava el forat per aconseguir un segon gol que tanqués el partit. Aquest ha arribat quan, amb el Llevant llançat a l'atac, el Barça s'ha fet amb la pilota i ha llançat un contraatac resolt per Luis Suárez (0-2).

Fitxa tècnica:

0 - Llevant: Mariño, Iván López, David Navarro (Camarasa, m.69), Feddal, Toño, Simao, Verza (Cuir, m.77), Lerma, Rossi, Morales i Deyverson (Ghilas, m.69).

2 - FC Barcelona: Bravo, Dani Alves (Aleix Vidal, m.74), Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Rakitic (Busquets, m.68), Iniesta, Sergi Roberto, Messi, Suárez i Neymar.

Gols: 0-1, m.21: David Navarro, en pròpia porta. 0-2, m.90 +: Luis Suárez.