Guanyar a Pontevedra davant el Cisne era clau per a les aspiracions de mantenir la categoria del Bordils, però tot i haver aconseguit el triomf, els dos punts i distanciar un rival directe a la classificació, al final del partit tot eren cares llargues en l'expedició gironina. Marc Prat, a sis minuts per al descans, es va tornara a trencar. La primera imatge que els va passar pel cap va ser la del partit a la pista del GoFit de Santander (5 d'abril de 2014) en què el jugador va trencar-se el lligament creuat del genoll dret, fet que el va mantenir vuit mesos fora de la pista, després d'haver patit una recaiguda quan ja es disposava a retornar. Ara manquen les proves mèdiques que esclariran l'abast de la lesió, però les sensacions eren més aviat pessimistes.

Pel que fa al partit, el Bordils va sortir molt concentrat, conscient del que s'hi jugava i amb les idees clares. Els de Pau Campos van aconseguir un ritme de partit alt en els primers minuts amb transicions ràpides i gols a la contra que van fer que els locals passessin a una defensa més dura i tancada. Això va permetre el Cisne equilibrar el partit i l'intercanvi de cops va seguir fins a sis minuts per al descans, en què la lesió de Prat va caure com un gerro d'aigua freda per als visitants, tot i que l'aturada també la van notar els locals, que van veure frenat el seu ritme. Al final, es va arribar al descans amb un igualat empat a quinze.

A la segona part, després que Pau Campos intentés refer els ànims dels jugadors -ja que, segons el tècnic, "el que ens diferencia és que som un grup d'amics i quan algú es fa mal ho patim tots"-, el Bordils es va centrar en el joc, aconseguint posar-se per davant en el marcador i, si bé no va aconseguir trencar el partit en cap moment, sí que va saber mantenir-se amb un mínim avantatge.

Al final, victòria i dos punts més, un pas de gegant cap a mantenir la categoria un curs més, però l'atenció, aquesta setmana, serà sobre les proves per conèixer l'abast de la lesió de Marc Prat.