Des del dimecres 28 d'octubre de 2015 que el Palamós no guanya a casa. De fet, aquella victòria davant el Júpiter (2-1, amb dos gols de Narcís Barrera que capgiraven el 0-1 inicial favorable als barcelonins) ha estat l'últim triomf dels palamosins a casa i, des de llavors els aficionats del degà no han tornat a assaborir un triomf dels seus. Els de Mármol, que amb l'inacabat 1-1 del Narcís Sala davant el Sant Andreu sumen cinc partits sense guanyar, necessiten la victòria per no apropar-se a un descens que tenen a quatre punts, ja que, amb 24 punts ocupen la setzena posició, mentre que el Morell, que aquesta jornada s'enfronta al Peralada.

Pel davanter Aleix Feixas, la reacció de l'equip ha de ser immediata: "estem allà baix i cal treure els punts con sigui, perquè si no patirem". El Palamós enceta, davant l'Ascó (16.30), el primer dels tres partits seguits a casa. Després tocarà el Vilafranca i el Figueres. Segons l'exPeralada "a l'estadi hem de girar la truita ja, perquè tenim ganes de brindar un triomf a la nostra gent i contra l'Ascó hem de guanyar sí o sí". A més, una victòria donaria molts ànims a l'equip per afrontar dos duels complicats, sobretot la visita del Vilafranca, seriós candidat a jugar la promoció d'ascens a final de temporada.

Narcís Barrera i Marc Medina són les novetats en l'equip de Joan Mármol, mentre que Makaay i Sebas continuaran essent les baixes dels palamosins. Abans del partit la reina del Carnaval farà el xut d'honor.