El Girona juvenil va aconsegir sumar un punt de la visita del San Francisco mallorquí a Vilablareix. Després de la victòria de la setmana passada davant l'Atlètic Balears, els de Robert Vila volien seguir amb la dinàmica de resulats però es van trobar al davant un rival molt rocós que, com els gironins, lluita per evitar la zona vermella de la classificació.

El partit va ser molt travat i pràcticament no hi va haver ocasions clares de gol. El vent va condicionar molt el joc dels dos ?equips i les ocasions arribaven majoritàriament mitjançant les accions a pilota parada. Cert és que el San Francisco, equip situat a la meitat de la classificació amb 25 punts, però mirant de reüll la zona perillosa, va posar una mica més d'intensitat en diferents fases de l'enfrontament però com ells, el Girona era conscient de la vàlua dels tres punts i va anar igualant aquesta intensitat fins a originar una màxima igualtat dins el camp.

Tot el que sigui sumar és positiu per a un Girona juvenil que segueix lluitant per escapar-se de la zona de descens. La setmana que ve, el conjunt gironí visitarà el Narcís Sala, a Barcelona, per enfrontar-se al Sant Andreu.