El Granada i el Reial Madrid es mesuren aquest vespre al Nuevo Los Cármenes en un partit en què els dos conjunts arriben necessitats de punts, uns per no perdre pistonada al capdavant després de fallar en la seva sortida al camp del Betis i els altres per abandonar els llocs de descens.

L'equip dirigit per José Ramón Sandoval arriba al partit després de perdre el cap de setmana passat davant el Vila-real (1-0), però amb la confiança que li dóna haver guanyat els seus dos anteriors compromisos com a local. Una derrota mantindria el Granada penúltim a la classificació i amb menys renda respecte al primer equip que se salvaria.

El Reial Madrid, per la seva banda, arriba a Granada amb l'obligació de sumar el primer triomf a domicili des de l'arribada a la banqueta de Zinedine Zidane. Les golejades al Santiago Bernabéu no han tingut continuïtat com a visitant amb el referent de la visita al Betis.

Va ser l'únic dia en què el nou Reial Madrid va sortir desconnectat, sense la tensió que demana Zidane als seus jugadors per encarrilar aviat els partits i després gaudir jugant a futbol.

Amb l'obligació de vèncer arribarà el Reial Madrid a Granada, tot indica que amb continuïtat per a l'equip que va golejar l'Espanyol en l'última jornada. El gal·lès Gareth Bale no arriba a temps i segueix recuperant-se de la seva lesió al soli dret. Tampoc podrà jugar el partit el lateral dret brasiler Danilo i Sergio Ramos podrà tornar a l'eix de la defensa després de les molèsties, fent parella amb el francès Varane.