Amb quatre gols de Luis Suárez i 3 de Leo Messi, el Barça ha signat una exhibició per destrossar el València (7-0) i assegurar-se, excepte sorpresa majúscula en la tornada, el pas a la final de la Copa del Rei.

El partit ha estat un monòleg de l'equip de Luis Enrique, que ha oert una de les seves millors actuacions de l'any davant un rival amb molts dubtes i que, a més, ha jugat amb deu tota la segona meitat per l'expulsió de Mustafi.

Virtuosisme, velocitat de vertigen en les combinacions, recuperacions fugaços, electricitat en cada acció i molta classe. Això ha estat el Barça des del primer minut d'un partit en què el ha sortit a decidir l'eliminatòria i ho ha pogut haver fet abans del descans.

Ha estat una exhibició d'un gran Barcelona, ??del joc coral d'un equip que després de les tres últimes victòries en les que es va qüestionar el seu futbol, ??volia reivindicar davant d'un temorós rival, que va témer als blaugrana des de l'alineació i l'onze presentat per Neville ja va ser una declaració sobre les aspiracions del seu equip.

El Barça ha estat un vendaval, ha imposat el seu futbol de fantasia des del primer minut davant un rival desarborat i que mai ha sabut a què jugar.

Fitxa tècnica

7 - Barcelona: Ter Stegen; Aleix Vidal, Piqué (Bartra, m.61), Mathieu, Alba (Adriano, m.70); Busquets, Arda Turan, Iniesta (Sergi Roberto, m.46); Messi, Suárez i Neymar.

0 - València: Ryan; Barragán, Mustafi, Sants, Gayà; Cancelo (Cheryshev, m.58), Danilo (Feghouli, m.33), Dani Parejo, André Gomes, Siqueira (Vezo, m.46); i Rodrigo.

Gols: 1-0, m.7: Suárez. 2-0, m.12: Suárez. 3-0, m.30: Messi. 4-0, m.59: Messi. 5-0, m.74: Messi. 6-0, m.83: Suárez. 7-0, m.88: Suárez.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Va mostrar cartolina groga a Iniesta (m.14), Piqué (m.24), Feghouli (m.65), Cheryshev (m.78) i a Cremi (m.84). Va expulsar amb targeta vermella directa a Mustafi (m.45 + 1).

Incidències: Han assistit al partit 60.635 espectadors en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei disputat al Camp Nou.