Luis Enrique dirigirà demà contra el Llevant el seu partit número cent com a tècnic del Barça i, estadísticament, és el millor entrenador blaugrana en aquest període, ja que amb ell a la banqueta l'equip guanya pràcticament el 80 per cent dels partits que juga. L'asturià té millors números que Pep Guardiola, però un títol menys arribat aquest moment. El seu Barça ha sumat cinc títols i el de Guardiola, en aquest mateix període, n'acumulava un més. En els 99 partits jugats, el Barça n'ha guanyat 79, empatat onze i només n'ha perdut 9. L'efectiva davantera que dirigeix, formada per Messi, Neymar i Suárez, permet els blaugranes fer la mitjana de gairebé tres gols per partit (280) i els seus números en defensa (73 gols encaixats) també són els millors de la història.

Tanmateix, ell insisteix a viure el present. "El que hem guanyat és passat", repeteix Luis Enrique, que ha portat aquesta temporada ja el seu equip pràcticament a la final de Copa del Rei després del 7-0 en l'anada de les semifinals davant el València i així podrà defensar el títol.

Només Guardiola, l'entrenador més llorejat de la història del club, aguanta la comparació. El seu Barça va guanyar 71 dels primers cent partits jugats, va empatar 19 i en va perdre 10. Al terme de la seva etapa al capdavant de l'equip català, el Barça havia aconseguit 14 títols i havia mantingut la seva ràtio de victòries entorn del 72%.