La plantilla del Conquero de Huelva es va entrenar ahir al complet després d'haver aconseguit el club els diners per pagar la nòmina de desembre i sufragar les despeses de la participació de l'equip a la Copa de la Reina, que es disputarà aquest cap de setmana a Sant Sebastià.

La presidenta del club de Huelva, Rosa Espasa, va informar que estan "pendents d'una empresa que s'ha ofert a avançar els diners", de manera que ja estan fent "totes les gestions per desbloquejar aquesta situació". Aquest dilluns només es van entrenar tres jugadores a les ordres del tècnic de l'equip de Huelva, Gabriel Carrasco, i en el partit de dissabte passat davant el Formatges El Pastor de la Polvorosa de Zamora no va jugar l'aler-pivot nigeriana Adaora Elonu, jugadora més valorada ( MVP) de la Lliga Femenina, que es va negar a viatjar.

A més, les nou jugadores professionals del Conquero ja havien anunciat que no disputarien la pròxima Copa de la Reina si no se'ls posava al corrent en els pagaments deguts per l'entitat. Després de les últimes gestions, Espasa va dir que "es guanya en tranquil·litat per a la Copa de la Reina".