L’Empuriabrava-Castelló ha passat pàgina d’allò més ràpid després de la derrota del diumenge anterior al camp del Portbou (1-0), que li va fer perdre de manera provisional el lideratge del grup 30 de Quarta Catalana. Però si una cosa ha demostrat l’equip d’Albert Albert al llarg de la temporada és regularitat i el dissabte va fer pagar els plats trencats al Cadaqués (6-1). Els castellonins recuperen d’aquesta manera el primer lloc per la derrota del Portbou al camp del Base Roses B (1-0).

Tanmateix, l’Empuriabrava-Castelló ha ampliat el fons d’armari: a més de recuperar el lesionat Eloi Güell, màxim realitzador de l’equip, dissabte van debutar Lorens Fernández (Garriguella), David Garcia (Borrassà i ex del Futbol Sala Vilafant) i Iñaki Fernández, sense equip i amb passat recent a l’Esplais.

L’ensopegada del Portbou deixa els de Jose Garcia tercers, superats a més a més pel Sant Miquel, que sense fer soroll s’ha col·locat a només un punt de l’Empuriabrava-Castelló.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.